Välkommen!

Hej!

Jag heter Malin Hertzman och bor i Bollebygd. Driver Kristallgården; "ett företag som erbjuder ett brett utbud av bl a trumlade stenar, stensmycken, pendlar, organzapåsar m m. Varje sten skickas i en organzapåse inkl en lapp med egenskaper på stenen". En hel del  av de trumlade stenarna som finns här kommer ifrån Scratch Patch i Simons Town som ligger i Sydafrika.

Kristallgården samarbetar med Annette Green, Emmelina Hjorth på Kumbhaka Kursgård, Mia Dimbergh på Kristallklart by Dimbergh och Maria Utter på Måntrumma.

Annette tillverkar en del smycken men framförallt gör hon superfina hängen av trumlade stenar eller råstenar. Emmelina tillverkar bl a smudgefjädrar, talismaner m m. Mia på Kristallklart gör superfina smycken och framförallt malas. Maria är konstnär och målar sina underbart vackra trummor.

Pga tidsbrist kommer jag endast att leverera beställningar 2 dagar i veckan, måndagar och torsdagar. Vid brådskande order så hör gärna av er så försöker jag fixa detta. Vid "ordervara" eller "förbeställ" så tar det några extra dagar, ibland kan det dröja några veckor t o m. 

Har du några synpunkter eller frågor är du välkommen att höra av dig på info@kristallgarden.nu eller på telefon 0703-510817.

Tack för ditt besök och ha en fortsatt fin dag :)